Sprchové dveře BSRV4 + B SET

Bezrámový čtvercový sprchový kout se vstupem až 90 cm zajišťuje pohodlné sprchování.


Výrobce:
RAVAK

0,00 Kč bez DPH za ks
Cena za ks:
(vč. DPH 21%)
0,- Kč

Rohový vstup široký až 90 cm zajišťuje maximální pohodlí. Moderní hranatý tvar poskytuje větší prostor pro sprchování a zároveň esteticky dotvoří vaší koupelnu.

  • rozměry: 80, 90, 100 cm
  • barevné provedení: B SET (panty, madla, úchyty) v provedení chrome
  • výplň z bezpečnostního skla: 6/8 mm; Transparent
  • ochrana skla RAVAK AntiCalc®
  • výška výrobku: 195 cm
  • záruka: 5 let

Výrobek se skládá ze dvou rovných pevných dílů a dvou rovných pohyblivých dílů, které tvoří otočné dveře. Zdvihový mechanismus zajistí aretaci dveří v základní poloze, jejich automatické dovírání a nadzvednutí nad prahovou lištu při otevírání.

Montuje se do obloženého rohu koupelny na vaničky RAVAK Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Perseus Pro 10° nebo přímo na podlahu se zabudovaných odtokovým žlabem či podlahovou vpustí.
Sprchový kout BSRV4 je dodáván ve složení: pevné stěny, dveře, lišty v jednom balení. V druhém balení (B SET) jsou panty, úchyty, madla, montážní sada a pro rozměr 100 2 ks držáku Brilliant krátkého. 

Masivní kovové prvky a kvalitního pochromování zaručuje nejvyšší možnou kvalitu všech kovových elementů. Díky tomu můžeme garantovat velmi dlouhou životnost všech těchto prvků B SETU - byla potvrzena testem životnosti 30 let. 

Krátké či dlouhé držáky skla Brilliant lze dokoupit i k rozměrům koutu 80 a 90 cm.

Série
BRILLIANT

DOTAZ KE ZBOŽÍ


 



Menu