Cementové deformovatelné lepidlo výjimečných vlastností Ultralite S1 15kg (C2TE S1) na keramické obklady a dlažby

Jednosložkové vylehčené deformovatelné cementové lepidlo výjimečných vlastností, se sníženým vertikálním skluzem a prodlouženou dobou zavadnutí


Objednací číslo:
2428115
Výrobce:
MAPEI

855,37 Kč bez DPH za ks
Cena za ks:
(vč. DPH 21%)
1.035,- Kč

Jednosložkové vylehčené deformovatelné cementové lepidlo výjimečných vlastností, se sníženým vertikálním skluzem a prodlouženou dobou zavadnutí, technologií Low Dust, velmi vysokou výtěžností a snadným nanášením, určené pro lepení obkladů a dlažeb z keramiky a přírodního kamene, ideální pro lepení tenkovrstvé dlažby typu gres (C2TE S1).

Oblasti použití:Lepení obkladů a dlažeb z keramiky všech typů (jednou i dvakrát vypalovaná keramika, slinutá keramika, klinker, cotto, atd.) v interiérech i exteriérech, stabilních materiálů z přírodního kamene, které nejsou citlivé na vlhkost, na všechny podklady z betonu běžně používané ve stavebnictví. Jeho odolnost proti skluzu usnadňuje diagonální lepení na svislé stěny. Jeho vysoká schopnost samosmáčivosti rubové strany obkladu či dlažby jej činí obzvláště vhodným pro lepení tenkovrstvé dlažby typu gres.

Spotřeba: 1,5 - 2,5 kg/m2

Pochůznost: 24 hod

Nízká specifická hmotnost výrobku Ultralite S1 usnadňuje manipulaci a transport, a také zvyšuje jeho výtěžnost o 60 % ve srovnání s tradičními lepidly.

Barva
šedá

DOTAZ KE ZBOŽÍ


 



Menu